Képzések

Tovább tanulási és önképzési lehetőségek:

Turizmus területén, életmód tanácsadás, pénzügyi területeken, banki területeken, közgazdász területeken, egészségügy területén, műszaki területen a turizmus széles munkavédelmi kínálatának területén. Felnőttképzés és Önképzés területén, illem etikett protokoll területén, háztartásökonómia területén, családvédelem területén, és kultúrált, otthon végezhető munka kapcsán és nemzetközi területeken, családbarát munkahely, minőségügy területén, direkt értékesítés és hálózati szinten, valamint nemzetközi szervezeteknél.
Ajánlások: Phare, Life enviroment program, Széchenyi terv, Közgazdász Vándorgyűlés ajánlásával, Pszichológiai Szabadegyetem ajánlásával, Eger Megyei Jogú Város ajánlásával, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a turizmus szakma nagy szeretetű ajánlásával, és a Honvédelmi Minisztérium ajánlásával.
A TCM Central and Eastern European Traditional Chinese Medication ajánlásával.
Az alapítvány egyszerűsített foglalkoztatási formában alkalmazza tagjait, a kereset 10 % -os alapítványi jutalékáért és a tagsági díj 10 000 Ft., nagyszabású karriereket lehet elérni a turizmus közgazdász munkának köszönhetően. Ennyi kötelezettségük van az alkalmazottaknak.
Amennyiben a pályázó nem rendelkezik semmilyen idegenforgalmi vagy turizmus szakképzettséggel, úgy egy tanfolyamot kell elvégezni a tovább jutás és a munkába állás érdekében. A tanfolyam költsége: 200 000 Ft, melyet maga az alapítvány végez. Az információ-szolgáltatási díj a munkába álláshoz 100 000 Ft.

Oktatási kapcsolatok:

Magyarország összes egyetemei, Felnőttképzései, a világ Önképzései, valamint a Kanadai St. Lawrence College, és a National University of Singapore. A Turizmusban is számos oktatási program van jelen a piacon, az IFA – Iskolafejlesztési Alapítvány jóvoltából.
Ezzel a pályamunkámmal törvényesen megnyitottam a turizmus Társadalomtudományi és Közönségkapcsolati piacát, számos munkahelyet teremtettem a turizmusban és az életkultúra alakításában.